Reagált Junior kiakadására a Sztárban sztár leszek! énekese: "Örülnék, ha megbeszélhetnénk ezt, de azt gondolom, nincs miért bocsánatot kérnem"

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Tóth Gabi L. L. Junior Szaszák Zsolt Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kemény kritikával illette az őt utánzó Sztárban sztár leszek! produkciót L.L. Junior. Most az előadó, Szaszák Zsolt is reagált a zenész szavaira. 

"Elsősorban magamnak és a mesteremnek, Tóth Gabinak akartam megfelelni. Az én feladatom az volt, hogy teljesítsek és szórakoztassak, szerintem ez sikerült is, nem állt szándékomban, hogy nevetség tárgyává tegyem Juniort. Nagy rajongója vagyok, és földre borulok előtte, hiszen a tragédiák ellenére is fantasztikus dalokat ír, kiváló előadó, akire gyerekkorom óta felnézek" - nyilatkozta a Blikknek Zsolt, aki elmondta, senkit sem akart megbántani.

Szaszák Zsolt Forrás: TV2

"Az orrfelhúzás, amit sérelmezett szükséges volt, úgy ítéltünk meg az énektanárokkal, hogy ahhoz, hogy utánozzam a hangját egy ilyen technikai dologra van szükség. Örülnék, ha megbeszélhetnénk ezt Juniorral, de azt gondolom, nincs miért bocsánatot kérnem (...) Hajnalig olvastam a kommenteket a poszt alatt. Sokan kiálltak Junior mellett, és bár jó volt látni, mennyire szeretik, többen engem bántottak, amit nehéz kezelni. Rosszul esett a posztja, fáj, hogy rám irányította minden indulatát, holott itt egy stáb dolgozik és minden közös döntés" - tette hozzá a fiú, akinek a párja mutatta meg Junior posztját.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.