Nyomoz a rendőrség a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt

Forrás: Shutterstock -
öltöző rendőrség kamera nyomozás Budapest uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást rendelt el a rendőrség a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Mint írták, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság személyes adattal visszaélés gyanúja miatt indított nyomozást, miután kedden arról érkezett bejelentés, hogy a kerületi sportcentrum egyik öltözőjében valaki egy mobil kamerát helyezett el. Az eljárás ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával folyik.

Kamerát találtak egy fővárosi uszoda öltözőjében: azonnal bezárták a létesítményt (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Városgazda 18. Kerületi Nonprofit Zrt. a Facebook-oldalán tudatta kedden, hogy mobil minikamerát találtak a XVIII. kerületi Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében. A létesítmény üzemeltetője azt is közölte, hogy személyes adatokkal visszaélés alapos gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Hozzátették: Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel (Momentum) egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően haladéktalanul megkezdték valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.