Szabó Zsófi: "Nem szeretek olyan képet posztolni, ami nem tökéletes"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi 14 éve dolgozik a médiában és 10 éve használja aktívan a közösségi oldalakat. A műsorvezető most őszintén beszél arról, hogy a megfelelési kényszer bizony benne is megvan.

Zsófi igyekszik felelősséggel használni a közösségi médiát, de úgy érzi, hogy neki is meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak. Emiatt alaposan meggondolja, mit mutat meg magából a közösségi felületeken.

Szabó Zsófi alaposan meggondolja, mit posztolt magáról Forrás: Szabó Zsófi/Instagram


"Ez az állandó megfelelési kényszer, az, hogy még jobb legyen a kép, még szebb legyen a bőröm a fotókon, még olyanabb legyen a beállítás, ami a legelőnyesebb oldalamat mutatja... vagy húzzam ki magam, hogy a bőröm se ereszkedjen meg a hasamon, szóval ez akár bennem is bennem van. Én már nem szeretek kiposztolni olyan képet, ami, kis túlzással, nem tökéletes. Végigpörgetem a fotóimat és mindegyikkel elégedett vagyok, különben nem posztoltam volna ki" - mondta az RTL Klubnak a csinos műsorvezető, aki sugárzik a boldogságtól új kapcsolatának köszönetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.