Nagyot változik a következő napokban az időjárás: eddig örülhetünk, mielőtt minden rosszra fordulna

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán még kiélvezhetjük az utolsó napos időt, de onnantól csak egyre hidegebb lesz.

Hétfő

Délelőtt erősen (réteg)felhős lesz az ég, inkább csak délután szakadozik érdemben a felhőzet - ekkor észak felől számíthatunk pár órás napsütésre. Eső nem lesz. Mérsékelt marad az északnyugati szél. Reggel 5, délután 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedd

A reggeli párásság megszűnése után nyugat felől egyre vastagabb fátyolfelhők érkeznek hazánk térségébe. Ebből azonban csapadék nem alakul ki. A déli szél megélénkül. 15-16 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Pénteken már viharos szél is lesz Forrás: Shutterstock

Szerda

Változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Az egyre inkább megélénkülő déli széllel még melegebb levegő érkezik a Kárpát-medence területére: délen akár 20 fok is lehet.

Csütörtök

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, de eső, zápor inkább csak estefelé és az északi tájakon fordul elő. A délnyugati szél többfelé megerősödik. A felhős, borongós idő hatására már csak csökken a hőmérséklet: 16 fok körül várható a maximum.

Péntek

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és egyre többfelé valószínű eső, záporeső. Néhol kiadós mennyiségű eső is eshet. Délelőtt a DNy-i, délutántól az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 15 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.