Kandech Evelyne hosszan tartó betegség után távozott mindössze 37 évesen az élők sorából. Állapotáról csak a legközelebbi barátai tudtak, mások nem, még az édesapjának sem beszélt erről. Ő a sajtótól értesült a tragikus hírről. 

Hosszan tartó betegség után hunyt el Kandech Evelyne, a szomorú hírt egykori megasztáros társai osztották meg a közösségi oldalaikon. Az énekesnő 37 évesen távozott, habár küzdött a betegség ellen, szervezete feladta a harcot. Nem sokaknak beszélt az állapotáról, még édesapja sem tudott róla. Ő a sajtótól értesült lánya haláláról.

Kandech Evelyne apja nem tudott lánya betegségérőlForrás: TV2

Evelyne egyébként sem ápolt szoros kapcsolatot Sierra Leone-i apjával. Annak idején tanulni jött a férfi az országba, ekkor ismerkedett meg Evelyne édesanyjával. A lány születése előtt vissza kellett térnie hazájába, és már soha nem jött utána Magyarországra. Az énekesnő felnőttként találkozott először apjával, és habár tartották a kapcsolatot, betegségéről neki sem beszélt. A férfi a Borstól értesült arról, hogy lánya meghalt.

"Mi volt a baja? Mi volt a baja? Ez szörnyű" - mondta, majd zokogásban tört ki. Elárulta, néhány héttel ezelőtt beszéltek utoljára.