Tagadja a vádakat a soroksári futónő gyilkosa: megszólalt az ügyvéd

Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság Mokka ügyvéd Lichy József Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytiglani fegyházra ítélték a soroksári futónő megölésével vádolt férfit. Bár minden jel az ellenkezőjére utal, Lichy József továbbra is hisz a férfi ártatlanságában.

Az ügyvéd azt állítja, hogy védence ártatlan a nemi erőszak és a gyilkosság vádjában. Azzal indokolja, hogy első fokon elítélték P. Szilvesztert, hogy a több mint nyolc éve futó ügyben már muszáj volt ítéletet hozni, a törvényszéknek is állást kellett foglalnia.

Ezzel szemben viszont a feltételezett elkövető ellen több bizonyíték is van, például megtalálták a holttesten a DNS-ét.

- mondta az ügyvéd a Mokka stúdiójában.

Arra is kitért, hogy a jegyzőkönyv szerint a holttestet valaki időközben megfordította. Lichy József azt állítja, védence belebotlott a holttestbe, és "ilyen-olyan" szándékokkal megfordította, így kerülhetett rá a DNS-e.

Az ügyet másodfokon is meg fogják vizsgálni. Lichy József bízik benne, hogy akkor sikerül majd tisztázni védencének ártatlanságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.