Egészséges csecsemőt hagytak a hatvani kórház babamentő inkubátorában

Forrás: Shutterstock -
csecsemő Hatvan kórház babamentő inkubátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Este negyed 8 körül szólalt meg a csengő a hatvani kórház csecsemőosztályán, hogy egy újszülött került a babamentő inkubátorba. 

Újszülöttet hagytak az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet babamentő inkubátorában, Hatvanban. A baba kisfiú, 56 centiméter hosszú, 4000 gramm súlyú és szerencsére teljesen egészséges. A kórház dolgozóitól az Esti Dániel nevet kapta - írja az szmo.hu.

Újszülött került a hatvani kórház babamentő inkubátorába. Forrás: Shutterstock

A hatvani kórházban 2013 óta működik az inkubátor, és Dániel az ötödik kisbaba, akinek a túlélést biztosítja. A babamentő inkubátorokat kifejezetten úgy helyezik el, hogy az édesanya kilétére - akinek egyébként hat hete van meggondolnia magát - ne derüljön fény.

Júniusban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában is hagytak egy csecsemőt, őt Martinnak nevezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.