A tehetségkutató egykori műsorvezetője, Istenes Bence teljes értetlenséggel áll azelőtt, miért nézik még mindig sokan az X-Faktort. 

Istenes Bence az IstenEst legújabb adásában szólta le az X-Faktort, az idei évad két mentorának, Csobot Adélnek és Puskás Petinek a társaságában - írja a promotions.hu.

Istenes Bence nekiment az X-Faktornak.Forrás: instagram.com/benistenes

Én őszinte leszek, engem már nem köt le az X-Faktor. [...] És még mindig nem értem a nézettséget. Mert nagyon sok műsornál az van, hogy értem azt, hogy mit tudom én, az Álarcos énekes most már nem megy annyira jól, mint mondjuk ment a tavalyi évben. Értem igazából, hogy miért. Az X-Faktort nekem így indokolatlanul sokan nézik, értitek? Ezt mondom, indokolatlan, annyian nézik mindig, hogy nekem nincs pariban valahogy"

- fejtette ki a véleményét Bence, azt is hozzátéve, hogy lehet, hogy kicserélődött a közönség, ezért van még mindig magas nézettsége a műsornak.

Csobot Adél is megerősítette, hogy a vérfrissítés a műsor sikerének az oka, Puskás Peti pedig a készítők bátorságát dicsérte. Végül abban maradtak, hogy sokat számít a fiatalabb generáció felé nyitás, de nyilván a mentorok munkája és a versenyzők produkciói is fontosak.