Összeesett játék közben a 21 éves magyar focista: fél órán át küzdöttek az életéért

Forrás: Shutterstcok -
magyar focista összeesett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal bicskei focista játék közben esett össze a pályán. Éltéért fél órán át küzdöttek, és szerencsére sikerült stabilizálniuk az állapotát.

A 21 éves bicskei focista, Kovács Ádám összeesett a pályán a a Bicskei TC-Tatabányai SC NB III-as találkozó 36. percében. A játékvezető azonnal leállította a mérkőzést és jelezte, hogy orvosi segítségre van szükség. A csapat masszőre kezdte meg a stabilizálást, de mivel látta, hogy nagyobb a baj, rögtön kihívták a mentőket. Fél órán át kezelték a pályán a játékost és szerencsére sikerült stabil állapotban kórházba szállítani.

Összeesett a pályán a 21 éves játékos - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstcok

A focista magához is tért, így tudott válaszolni a mentőtiszt kérdéseire. A klub információi szerint a feltételezett infarktus, agyvérzés egyike sem igazolódott be, de pontos diagnózis egyelőre nincsen - írja a Feol. "

Nem kívánom senkinek, nehéz volt megélni, de a nehéz pillanatok után halkan ki merem mondani, hogy remélem, hogy nem lesz a továbbiakban semmi gond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.