Döbbenetes: A fiatal anyuka végignézte, ahogy élettársa összeverte kisfiát

kisfiú gyermek bántalmazás családon belüli erőszak kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbe került az a fiatal anyuka, aki végignézte, hogy erőszakos barátja súlyosan megveri a kisfiát.

A 23 éves Chantelle Welsh és élettársa február 20-án vitték kórházba a kisfiúkat, aki súlyos sérüléseket szenvedett: többszörös koponyatörése, szemsérülése volt, eltörött a jobb kara és a bal lába is. Az egyik szemén hatalmas duzzanat éktelenkedett, ami miatt azonnal meg kellett operálni. Az orvosok nem tudták mire vélni a súlyos sérüléseket, az édesanya pedig össze-vissza hazudott arról, hogyan sérült meg a kisfia - írja a Liverpool Echo.

3 hónappal később derült ki, hogy az édesanya élettársa bántalmazta a gyermeket, amit Chantelle szó nélkül végignézett. Ráadásul később vitte a kisfiút kórházba, amivel veszélyeztette az életét. A 23 éves nőt azonnal őrizetbe vették, 18 hónap börtönbüntetésre ítélték, gyermekeit pedig elvették tőle. A kisfiú szerencsére azóta már felépült, viszont azt nem tudják még az orvosok, hogy ez a trauma milyen hosszú távú pszichológiai hatással lesz rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.