Nyerő páros: L.L. Junior őszintén elmondta, mi a véleménye Molnár Gusztiékról - kemény szavak

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
Molnár Gusztáv Nyerő páros L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kifejtette véleményét arról, hogy mi a véleménye Molnár Gusztiék viselkedéséről. Mindenkit megkért arra, hogy ne bántsák őket. 

A Nyerő párost visszanézve a benne szereplő sztárpárok számára sok minden kiderül a társaikról, hiszen csak most hallhatják azokat, amiket a hátuk mögött mondtak róluk. Erről faggatták rajongói L.L. Juniort, megkérdezték tőle, hogy a műsort megnézve mi a véleménye Molnár Gusztiékról.

L.L. Junior elmondta a véleményét Gusztiékról Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Ez nagyon jó kérdés. Elgondolkodtató (leginkábbis számunkra), hogy mi válthatta/válthatja ki ezt a döbbenetes gyűlöletet és ellenszenvet velük kapcsolatban. Én is sokszor meglepődtem azokon a dolgokon, amiket mondtak mögöttünk. De egyáltalán nem haragszom: Guszti ilyen befolyásolható, Vivi többnyire kivan idegileg - mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van" - írta Instagram-oldalán. Majd mindenkit megkért arra, ne bántsák őket. "Bántja őket eleget az élet".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.