Ő örökli majd Oszter Sándor hatalmas birtokát

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
örökség birtok Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor váratlanul hunyt el, halálhírét felesége osztotta meg közösségi oldalán. A színész a többi között egy hatalmas birtokot hagyott hátra, kiderült, hogy ki örökli majd. 

Oszter Sándor váratlanul hunyt el, halálát szívinfarktus okozta. A szomorú hírt felesége osztotta meg közösségi oldalán. "Vége az életemnek" - ezt írta még Failoni Donatella zongoraművész a gyászhír mellé. A színészleganda a többi között egy hatalmas birtokot hagyott hátra Diósjenőn, ami körül az elmúlt években több botrány is kialakult, a környékbeliek hevesen tiltakoztak a tórendszer ellen, ami a hátráltatások ellenére elkészült, és az is kiderült, ki örökli majd a birtokot.

Oszter Sándor vagyonát unokája örökli Forrás: MTI/Zih Zsolt

Oszter Sándor ezt már korábban leszögezte amellett, hogy hol szeretne nyugodni. "A lányomé a köteles rész, az unokámé minden" - idézi a Blikk a színész korábbi nyilatkozatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.