Figyelmeztet a Facebook: Aki ezt nem teszi meg november 14-ig, akár ki is tilthatja az oldal

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Hakan Nural -
tiltás Facebook biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akítvvá vált egy biztonsági alkalmazás a Facebookon: minden felhasználónak be kell kapcsolnia egy védő funkciót az oldalán. Aki ezt nem teszi meg november 14-ig, ki is zárhatják őket a Facebook-fiókjukból.

Több Facebook-felhasználó is felszólítást kapott, hogy kapcsolják be az új védelmi funkciókat, különben november 14-től kizárják őket a Facebookról.

Erre azért van szükség, mert a közösségi oldalon aktívvá vált az úgynevezett Facebook Protect alkalmazás, amelynek a lényege, hogy a tömegeket elérő emberek – újságírók, politikusok, jogvédők stb. –, fiókja biztonságban legyen, profiljukkal senki ne élhessen vissza - írja a Ripost.

A Facebook figyelmeztet : aki ezt nem teszi meg november 14-ig, azt az oldal kitiltja. Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Hakan Nural

A Facebook két dolgot az alábbi két dolgot vizsgálja meg:

  • elég erős-e a jelszó
  • be van-e kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.