Megható kommentben búcsúzik Oszter Alexandra párja Oszter Sándortól: sokáig dúlt közöttük a harc

Forrás: TV2 -
Oszter Alexandra Oszter Sándor Popovics Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta Oszter Sándor halála. A gyászhírt először felesége, Failoni Donatella tette közzé a közösségi oldalon, Oszter Alexandra pedig így búcsúzott édesapjától, posztja alá rengeteg együttérző komment érkezett. Köztük volt a színésznő párjának, Popovics Tamásnak az üzenete is.

„Mindegy ki mit gondol. Mindegy ki mit hisz. Mindegy ki mi állít. Órákat sétáltam vele a Mátrában, minden szava égetett, és az élet valóságát hirdette. Bölcs volt, de nem élhetett akként, egy szellemtelen világban. Tanított engem is, és megmutatott egy varázslatos világot, rajtad keresztül Oszter Alexandra. És mindezért, hálás vagyok, amíg a világ világ!" - írta Popovics.

Forrás: TV2

Oszter sokáig nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, a véleményének pedig hangot is adott. A család vitája a nyilvánosság előtt zajlott, később Alexandra kibékült szüleivel, Oszter Sándor és Tamás is elásták a csatabárdot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.