Oszter Sándor kibékült lánya szerelmével, Popovics Tamással

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
békülés Oszter Alexandra Oszter Sándor Popovics Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, Popovics Tamást, a véleményének pedig hangot is adott. Hatalmas háború alakult ki kettejük között, de most Alexandra miatt letették a csatabárdot. 

Oszter Sándor és lánya, Alexandra között nem is olyan rég még kemény háború dúlt, sok sértést vágtak egymás fejéhez. A színésznek Alexandra választottja sem tetszett, Popovics Tamás egykori ökölvívót nem tartotta méltónak lányához. A család vitája a nyilvánosság előtt zajlott, de mára vége a veszekedésnek. Alexandra kibékült szüleivel, így Oszter Sándor és Tamás is elásták a csatabárdot. Sőt olyan jóban lettek, hogy a bokszoló még könyvet is ír a színészről.

Oszter Sándor és veje kibékültek Forrás: MTI/Zih Zsolt

Egy olyan ember életrajzát írom, aki a San Remó-i és San Sebastian-i filmfesztiválok nagydíjasa volt

Bors
"Nagyon büszke vagyok édesapámra, aki nem egy átlagos képességű és életpályájú ember, és az írásban a művész, az ember lesz bemutatva. Az már csak hab a tortán, hogy mindez a párom alkotása lesz

Megszólalt Caramel: ebből merít erőt, mialatt a kislányáért harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-caramel-ebbol-merit-erot-mialatt-a-kislanyaert-harcol-leukemia.htmlA rajongók és kedves üzeneteik tartaják a lelket Caramelben és feleségében, Szilviben. Nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, kislányuk egészségéért harcolnak.TV + Sztárok--Elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője a rákos Orbán Józsithttp://www.life.hu/sztarok/20180515-elhagyta-25-evvel-fiatalabb-baratnoje-a-rakos-orban-jozsit.htmlOrbán Józsit elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője. A zenész így már csak a barátaira számíthat, ők viszik a kezelésekre.TV + SztárokOrigoMinden arany fénylik címmel megjelent a luxusfeleségek hivatalos dalahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-minden-arany-fenylik-cimmel-megjelent-a-luxusfelesegek-hivatalos-dala.htmlUtaznak, vásárolnak, jótékonykodnak, olykor pedig vitáznak is a Feleségek luxuskivitelben szereplői, akik most eddig nem látott újdonsággal rukkoltak elő. Elkészítették a műsor saját hivatalos videóklipjét, amiben énekhangjukat is megmutatták. TV + SztárokOrigoTolvai Reni újra beszólt A Dal zsűrijénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-tolvai-reni-ujra-beszolt-a-dal-zsurijenek-eurovizios-dalfesztival.htmlTolvai Reni továbbra sem nyugszik, újra beszólt A Dal zsűrijének, szerinte ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dala nagyon hasonlít az övéhez. TV + Sztárok--Liptai Claudia Katalin hercegnéhez hasonló menyasszonyi ruhát szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-katalin-hercegnehez-hasonlo-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlGőzerővel készül esküvőjére Liptai Claudia, aki most elárulta, hogy milyen esküvői ruhára vágyik. Bár az esküvő nem lesz minden tekintetben hagyományos, a menyasszonyi ruhánál klasszikus stílusokban gondolkodik. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elmondta a véleményét az Eurovíziós Dalfesztiválról: szerinte nézhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-sebestyen-balazs-elmondta-a-velemenyet-az-eurovizios-dalfesztivalrol.htmlSebestyén Balázs belenézett az Eurovíziós Dalfesztiválba, de már bánja. Finoman szólva nem szórakozott valami jól, szerinte ez a műsor őszintétlen, a dalok pedig giccsesek. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.