Oszter Sándor nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, Popovics Tamást, a véleményének pedig hangot is adott. Hatalmas háború alakult ki kettejük között, de most Alexandra miatt letették a csatabárdot. 

Oszter Sándor és lánya, Alexandra között nem is olyan rég még kemény háború dúlt, sok sértést vágtak egymás fejéhez. A színésznek Alexandra választottja sem tetszett, Popovics Tamás egykori ökölvívót nem tartotta méltónak lányához. A család vitája a nyilvánosság előtt zajlott, de mára vége a veszekedésnek. Alexandra kibékült szüleivel, így Oszter Sándor és Tamás is elásták a csatabárdot. Sőt olyan jóban lettek, hogy a bokszoló még könyvet is ír a színészről.

Oszter Sándor és veje kibékültekForrás: MTI/Zih Zsolt

Egy olyan ember életrajzát írom, aki a San Remó-i és San Sebastian-i filmfesztiválok nagydíjasa volt (a Kitörés és a Meztelen vagyok című filmekért) kártyameghívást kapott Alain Delon és Vittorio Gassman pókerasztalához, hollywoodi szerződés lapult a zsebében, ám mégis a hazáját választotta" – írta Popovics Tamás a Facebook-oldalán, aBors pedig megkereste ezzel kapcsolatban. Az író nem tagadta, hogy készül a mű Oszter Sándor életéről, ahogy azt sem, hogy vége a viszálynak. Minden családban előfordulnak viták, de azt gondolom, hogy két intelligens ember, miután elmélyedt magában, felül tud kerekedni önmagán. Nálunk is ez történt. Mindketten lehiggadtunk, szeretteink és a magunk érdekében a legnagyobb tiszteletben és barátságban telnek napjaink. Ennél fogva a jó viszony – némi kitérővel – a kezdetek óta adott" - mondta Tamás, aki a könyvről is nyilatkozott. "Természetesen nagy ráhatással volt a döntésemre Alexandra, nem saját kútfőből találtam ki, hogy félreteszem, amin épp dolgozom, és ezt az életrajzi alkotást – aminek megírásához Sándor bátyámmal folyamatosan értekezünk telefonon és hetente egyszer közösen eltöltünk egy napot – helyezem előtérbe" - árulta el az egykori boxoló. Alexandra nagyon örül a változásnak és természetesen annak is, hogy édesapjáról párja ír regényt. "Nagyon büszke vagyok édesapámra, aki nem egy átlagos képességű és életpályájú ember, és az írásban a művész, az ember lesz bemutatva. Az már csak hab a tortán, hogy mindez a párom alkotása lesz" - mondta a színésznő.