Meggyalázták Andy Vajna sírját - Timi kiborult

sírhely Vajna Timi fotó temetés Andy Vajna celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt közölt rajongóival Vajna Tímea: virágokat loptak elhunyt férje, Andy Vajna Los Angeles-i sírjáról. Az özvegy teljesen összetört. 

Andy Vajna 2019. januárjában hunyt el tragikus hirtelenséggel. Özvegyen maradt felesége, Vajna Tímea azóta már feldolgozta a producer halálát, mégis rendszeresen látogatja a sírját. Legutóbbi ilyen látogatásakor azzal kellett szembesülnie, hogy virágokat loptak Andy Vajna Los Angeles-i sírhelyéről, ami teljesen kiborította őt. Az üzletasszony szűkszavúan ennyit osztott meg Instagram oldalán:

Halottak napja alkalmából Vajna Tímea egy csodálatos csokorral is megemlékezett volt férjéről. Andy Vajnának egyébként Budapesten is van sírhelye, viszont hamvainak egy részét fia, Justin és szülei mellé helyezték örök nyugalomra.

Ezt a csodás csokrot vitte Andy Vajna sírjára Timi Forrás: Instagram



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.