Van, ami hétfőtől biztosan megváltozik hazánkban: részletek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre még csak eső váltotta a napsütést, a jövő hét elejétől azonban hidegfrontra kell számítani. 

Csütörtök


Erősen felhős, borult lesz az ég. Eleinte sokfelé, kora délutántól inkább a keleti tájakon várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. Zivatarok környezetében viharos széllökések lesznek. 11 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - DK-en lesz a melegebb.

Péntek


Borongós idő lesz. Az ország délkelet felén többfelé újabb esők lesznek, északnyugaton csak elszórtan lehet csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 9-14fok körüli szürke, őszi idő várható.

Szombat


Az ország nagy részén borult, ködfelhős időre van kilátás. A délkeleti területen továbbra is előfordulhat eső, szitálás. 7 és 12 fokközé csökken a hőmérséklet. Gyenge lesz a délies légmozgás.

Vasárnap


Erősen felhős, párás, néhol már tartósan ködös idő lesz. A reggeli órákig szórványosan lehet eső, szitálás. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. 9-15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfő


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat, nyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső. Az északnyugati szél is fokozatosan megerősödik. Hidegfront érheti el a Kárpát-medencét - írja a Köpönyeg.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.