A Facebookról tudta meg a magyar színész, hogy kirúgták: rendkívül méltatlan

Forrás: vidamszinpad.hu -
Vidám Színpad Straub Dezső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookról tudta meg Straub Dezső, hogy már nem ő a Vidám Színpad művészeti vezetője. Rendkívül méltatlannak tartja az eljárást. 

Böröndi Tamás váratlan halála után nincs nyugalom a Vidám Színpadnál. Az özvegy, Götz Anna és a művészeti igazgató, Straub Dezső nem találták egymással a közös hangot, sokan attól is féltek, hogy ez a harc a Vidám Színpad végét jelentheti. Most kiderült, hogy Straub Dezső szolgálataira már nem tartanak igényt, Götz Anna ugyanis új vezetőt nevezett ki, csakhogy erről a Jászai Mari-díjas színésznek nem szóltak: a facebookról értesült a váltásról.

Straub Dezső a Facebookról értesült elbocsátásáról Forrás: vidamszinpad.hu

"Látom, hogy megkérdezésem és a részemre címzett felmondásom nélkül a Vidám Színpad új művészeti igazgatót nevezett ki. Véleményem szerint ebből a tisztségből kettő egy színházban sok lenne!

Tisztelettel kérem tehát a Vidám Színpad pillanatnyi vezetőit, hogy közönségünket tájékoztassák arról a tényről, hogy - idézet a közleményből - »Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna - férje szellemi örökségét szem előtt tartva« - felmondás nélkül Straub Dezső helyett új művészeti vezetőt nevezett ki!

Egyben kérem hivatalos felmondásukat is kézbesíteni, mert ez így, a facebookon, a sorok közé rejtve méltatlan a Vidám Színpad jelenlegi, egy drámai színésznő és egy színpadtechnikus alkotta vezetői párosához!

Hasonlóképpen kérem a fent nevezett szakembereket, hogy tájékoztassák nézőinket arról is, hogy »Böröndi Tamás szellemi örökségét szem előtt tartva« a Böröndi Tamás által a Vidám Színpad Örökös Tagja címmel kitüntetett Straub Dezsőt a színház vezetősége tagjai között a továbbiakban nem kívánja mint színészt és rendezőt sem szerepeltetni, őt többé a Vidám Színpad deszkáin nem láthatják" - írta egy posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.