Barátjával agyonverte, majd bőröndbe gyömöszölte édesanyja holttestét a fiatal lány - ez volt súlyos tettének az oka

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság terhesség luxusnyaralás Bali tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év börtön után visszatoloncolták Amerikába Heather Macket, aki 2014-ben egy luxusnyaralás során saját anyja holttestét gyömöszölte egy bőröndbe.

2014-ben történt a tragédia. Ennek során Heather Mack élettársa egy gyümölcsös tállal agyonverte a 62 éves Sheila von Wiese Macket, majd Heather-rel együtt egy bőröndbe gyömöszölték a holttestet. Az anya, lánya és barátja épp Balin nyaraltak, amikor kiderült, hogy a 16 éves Heather terhes. Az édesanya ellenezte a terhességet és az ügyészek szerint megjegyzéseket tett a férfi faji hovatartozására. Heather a fürdőszobában bújt el, miközben barátja dührohamot kapott és agyonverte édesanyját - írja a Daily Star.

A pár egy bőröndben akarta elrejteni a holttestet, de hamarosan lebuktak. Heather 10, míg párja 18 év börtönbüntetést kapott. A lányt jó magaviseletre hivatkozva hét év után kiengedték a börtönből és visszaküldték Amerikába. Heather a börtönben töltött évek alatt megtanulta az indonéz és balinéz nyelvet, lányát azonban csak online láthatta. Bár az édesanya 2014 óta most térhet haza először Amerikába, jobban örülne, ha lánya Balin maradhatna, mivel fél attól, hogy az amerikai sajtó nem fogja őket békén hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.