Hihetetlen: Csapdába esett, meztelen férfira bukkantak a tűzoltók az egyik színház falában

csapda New York fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfit a New York állmban található Syracuse város egyik színházának a falába szorulva találták meg.

Szombat reggel telefonáltak a színházból a tűzoltókért, miután meghallották, hogy valaki a falon dörömböl és segítségért könyörög. A tűzoltók átvágták az épület falát, és egy meztelen férfit találtak mögötte - írta a BBC.

A férfira teljesen meztelenül találtak rá, valószínűleg két-három napig lehetett beszorulva a fal mögé, ahol az épület csövei futnak. Miután kiszabadították a férfit, kórházba szállították.

A helyi tűzoltóság számára egyelőre nem világos, hogy került a férfi ebbe a szorult helyzetbe.

A színház igazgatója azt nyilatkozta, hogy látták a férfit az épület előtt kóborolni még néhány nappal az eset előtt.

„A dolgozók, akik látták, nem tudták, hol van, ezért azt feltételezték, hogy elment" – emlékezett vissza az igazgató. Hozzátette, hogy nem tudja, hogy azért ment-e be a férfi a színházba, hogy felmelegedjen, vagy azért, hogy a mosdót használja.

John Kane, a syracuse-i tűzoltóság helyettes vezetője azt nyilatkozta, hogy a férfi beesett a színház férfi mosdójának falába, ahol csapdába esett. A férfi valószínűleg mentális betegségben szenved, így nem emelnek vádat ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.