Holtan találták a sztár divattervezőt és hároméves kisfiát: ez történhetett velük

divattervező gyilkosság halál divattervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héten át keresték a sztár divattervezőt és kisfiát, ám végül nem zárult sikerrel a keresés: holtan találták meg őket.

A sztárok körében is nagy népszerűségnek örvendő Phoebe Arnold divattervező és stylist november első napján jelentette be a portugál rendőrségen, hogy az exférje nem vitte vissza időre a közös kisfiukat a hétvégi láthatását követően, és nem tudja telefonon sem elérni a férfit -szúrta ki a Ripost.

A hatóságok azonnal keresni kezdték a férfit, és a hároméves fiút, végül vasárnap kora reggel egy önkéntes kutyás kereső talált rájuk, ám már egyikük sem élt.

A kutató először a 44 éves apa holttestét látta meg, akivel egy fejlövés végzett, majd egy kicsit távolabb a férfi kiégett autójára bukkant, benne a kisfiú elszenesedett holttestével.

A rendőrség még nyomoz, de feltehetően Clemens Weisshaar nem akarta visszaadni exének a gyereket, és inkább végzett vele, majd öngyilkos lett. Phoebe Arnold teljesen összetört Tasso halálától, és többek között sztárkliensei, Gigi Hadid szupermodell és Paloma Faith is együttérzésüket fejezték ki közösségi oldalaikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.