Egy héten át keresték a sztár divattervezőt és kisfiát, ám végül nem zárult sikerrel a keresés: holtan találták meg őket.

A sztárok körében is nagy népszerűségnek örvendő Phoebe Arnold divattervező és stylist november első napján jelentette be a portugál rendőrségen, hogy az exférje nem vitte vissza időre a közös kisfiukat a hétvégi láthatását követően, és nem tudja telefonon sem elérni a férfit -szúrta  ki a Ripost.

A hatóságok azonnal keresni kezdték a férfit, és a hároméves fiút, végül vasárnap kora reggel egy önkéntes kutyás kereső talált rájuk, ám már egyikük sem élt. 

A kutató először a 44 éves apa holttestét látta meg, akivel egy fejlövés végzett, majd egy kicsit távolabb a férfi kiégett autójára bukkant, benne a kisfiú elszenesedett holttestével.

A rendőrség még nyomoz, de feltehetően Clemens Weisshaar nem akarta visszaadni exének a gyereket, és inkább végzett vele, majd öngyilkos lett. Phoebe Arnold teljesen összetört Tasso halálától, és többek között sztárkliensei, Gigi Hadid szupermodell és Paloma Faith is együttérzésüket fejezték ki közösségi oldalaikon.