Egy 10 éves kislány az iskolai zaklatások újabb áldozata - Öngyilkos lett

iskolai zaklatás öngyilkosság gyermek zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány sokszor mondta, hogy bántják társai, az iskola vezetősége mégsem tett semmit.

A 10 éves Isabella "Izzy" Faith a Utah állambeli Salt Lake City-ben lévő Foxboro Általános Iskolába járt, ahol társai minden áldott nap bántották. A kislány autizmussal született és diszlexiás volt, ezért iskolatársai könnyű célpontnak gondolták, és egy alkalmat sem szalasztottak el, amikor bánthatták a kislányt.

Izzy vasárnap vetett véget életének, nem bírta tovább a folyamatos bántalmazást. Édesanyja szerint semmi nem utalt arra, hogy kislánya mire készül, elmondása szerint életvidám kislány volt.

A család azt állítja, hogy próbáltak véget vetni a folyamatos bántásoknak, jelentették a tanároknak, az iskolavezetésnek, és még a kerületi adminisztrátoroknak is, viszont senki nem tett lépéseket azért, hogy a zaklatás befejeződjön - írta a KUTV.com.

Az Igazságügyi Minisztérium kiderítette, hogy a kerület szándékosan közömbös a gyermekek faji zaklatással kapcsolatos jelentésekkel.

A barátok adománygyűjtő oldalt hoztak létre a gyászoló család számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.