Nagy Réka: "Mi csak egymással foglalkoztunk Bercivel"

Nagy Réka Dancing kieső Dancing with the Stars Hegyes Bertalan Réka és Berci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este került sor a Dancing with the Stars elődöntőjére, ahol a versenyben lévő párosok kétszer is színpadra álltak. A feszültséget csak úgy vágni lehetett a stúdióban, ugyanis a tét nem volt kisebb, mint a döntőbe jutás!

Az este végére két páros került a veszélyzónába, a zsűri pontjai alapján első helyen álló Árpa Attila és Stana Alexandra, valamint Nagy Réka és Hegyes Bertalan. Az utolsó nézői szavazás eredményeként Rékáék számára ért véget a verseny. A modell és műsorvezető nem gondolta volna, hogy a szombati lesz az utolsó tánca a műsorban.

A két páros izgatott várakozása a veszélyzónában. Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

„Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy minden hétre úgy készültünk, hogy mindent beleadtunk. Nem foglalkoztunk a kieséssel, nem gondoltunk bele soha, hogy mikor ér majd véget, az volt a célunk, hogy a legjobbat kihozzuk magunkból"mondta a Life.hu-nak Réka.

A zsűri méltatta a páros második táncát, a rumbát, ami igazán érzéki és őszinte produkcióra sikeredett. A vendég zsűritag, Gabriela Spanic is kiemelte, mennyire tetten érhető köztük a kémia.

A rumbához hasonló intim produkciók láttán sokan találgatják, hogy Réka és Berci között vajon a való életben is megvan-e ez a kémia, esetleg van-e a háttérben valami több is a munkakapcsolatnál. Réka szerint őket egyáltalán nem zavarta, hogy erről pletykálnak az emberek:

Nem érdekli őket, hogy mit gondolnak mások a kapcsolatukról. Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

A műsor ugyan most véget ért a számukra, de a november 20-i döntőre ők ketten is visszatérnek, sőt Réka azt tervezi, hogy a tánc ezután is az élete része marad. Arra a kérdésre, hogy erre Berci oldalán kerül-e sor, határozott választ adott:

„Biztosan, szerintem nem is engedné, hogy mással táncoljak ezután" – mondta mosolyogva a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.