Koronavírusban hunyt el a kismama, újszülött gyermeke már sosem ismerheti meg édesanyját

halál járvány gyász koronavírus újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves nő nyolc hónapos terhes volt, amikor megfertőződött a koronavírussal. Sürgősségi császármetszést kellett vérehajtani az anyukán, hogy kisbabája életét megmentsék.

A műtét azonban így is túlságosan leterhelte a nő szervezetét, Saiqa Parveen november elsején elhunyt. Az édesanya halála egész faluját megrázta, már sosem vehette karjaiba újszülött kislányát.

Parveen holttestét birminghami otthonából visszavitték Pakisztánba rokonaihoz, ahol örök nyugalomra helyezték - írja a Bors.

"Amikor Saiqa holtteste megérkezett gyermekkori otthonába, az egész falu mély gyászba borult. Mindenkit sokkolt az eset. Édesanyám és a nővéreim sírva fakadtak. Sokan messziről is eljöttek, hogy elkísérjék utolsó útjára. Mivel a nővérem fiatalon hunyt el, és nem volt semmilyen alapbetegsége, azok az emberek, akik eddig kételkedtek a koronavírus-vakcinában, most komolyan elgondolkodnak a beadásán" - mondta az elhunyt ötgyermekes édesanya testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.