Sokkolta az orvosokat is a tragédia: többen megerőszakolták a hatéves kislányt

Forrás: Dreamstime -
nemi erőszak erőszak tragédia gyermek nemi erőszak sokkoló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakoltak egy hatéves kislányt, aki beszámolt a rendőröknek az őt ért szörnyűségekről. Sokkolta az orvosokat is, amikor rájöttek, mi a baja a kislánynak. 

Sokként érte az orvosokat, amikor rájöttek, mi a baja a 6 éves kislánynak. Az arkansasi gyermekkórház doktorai ugyanis rájöttek, hogy a gyermeknek több szexuális úton terjedő betegsége volt és valószínűsítették, hogy bántalmazták őt. Az orvosok azonnal riasztották az FBI-t , akiknek az áldozat őszintén mesélt az átélt szörnyűségekről. A személyleírása alapján meg is találták a gyanúsítottat, egy Demarcus George nevű 27 éves férfit.

Forrás: Dreamstime

Egy másik erőszakról is beszámolt a kislány, amikor a 33 éves Mario Waters egy szállodai szobában erőszakolta meg. Végül mindkét férfit elfogták, akik beismerték, hogy az erőszakon kívül szexuálisan kereskedtek a kislánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.