Bedrogozták, majd holtan az utcára dobták az ismert modellt

gyilkosság modell drog halott Christy Giles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 13-án, szombaton Christyt és barátnőjét, Hildát ismeretlen férfiak bedrogozták, majd tizenkét órával később kidobták a modell holttestét egy kórház járdájára. 

Christy Giles szombat este bulizni indult két barátnőjével, de már sosem tért haza. A harmadik lány előttük hazament, ő azt mondta, hogy Giles és barátnője, Hilda néhány férfival találkozott egy bárban és velük mentek tovább. Giles telefonjáról az utolsó üzenet hajnali öt harminckor ment ki, az elvileg vele lévő barátnőjének küldte: "Tűnjünk el innen!" - ez állt az üzenetben - írja az Origo.

Christy holttestét 12 órával később maszkos férfiak dobták ki egy kórház járdájára, míg két óra múlva ugyanaz a jármű egy másik kórházba szállította barátnőjét, Hildát. A fiatal nő jelenleg válságos állapotban van, az életéért küzdenek az orvosok, de kevés esélyt látnak arra, hogy felépüljön. A rendőrség azt gyanítja, hogy bedrogozták a két lányt, ami egyáltalán nem egyedi eset. Számos nő jelentkezett azóta hasonló történetettel; az ő szerencséjük az volt, hogy életben maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.