Erre számíthatsz a jövő hét közepén hazánkban: lesznek, akiket nagyon megvisel a változás

Forrás: Shutterstock -
hideg időjárás November fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napközben nem fog fagyni a jövő héten sem, ám szerdán hajnalban nagyon hidegre kell számítani, helyenként -10 fok is lehet. 


Hétfő


Borult, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Eleinte elszórtan lehet szitálás, ködszitálás, majd délutántól délnyugat felől gyenge eső is valószínű. Néha megélénkül az északi szél. 6-11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedd


Napközben fokozatosan csökken a felhőzet, és az ország nagy részén többórás napsütés lehet. Csapadék nem fordul elő. Élénk marad a légmozgás. Reggel 1, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk.

Frontmentes, nyugodt, őszi időjárás várható

A reggeli párásság megszűnése után több-kevesebb napsütésre, de helyenként tartósabban ködös, ködfelhős időre számíthatunk. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Nyugodtan tervezzenek szabadtéri programokat, kirándulást, de érdemes rétegesen öltözködni! A párásság a légúti betegségben szenvedőket megviselheti, náluk nehézlégzés, fulladás jelentkezhet. A hideg idő a krónikus ízületi betegségben szenvedők tüneteit erősítheti, a végtagfájdalom fokozódhat és az érintett végtagok mozgásai is beszűkülhetnek.


Szerda


A ködfoltok feloszlása után ragyogóan napos idő várható. Csapadék nem lesz.

Reggel országos fagy lehet -10 és 0 fok közötti hőmérséklettel.

Délután is csak +6, +7 fok várható.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök


Ismét növekszik a ködhajlam, így erősen felhős, párás idő ígérkezik. Estétől nyugat felől már kisebb eső is előfordul. 9-10 fok köré enyhül a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.