Durva baleset történt: mentőhelikopterrel szállították el a 9 éves kislányt Bácsalmáson

Forrás: Shutterstock -
mentőhelikopter szállítás Vészhelyzet tragédia riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva baleset történt Bácsalmás közelében, amikor fának csapódott egy autó az 5312-es úton. Olyan vészhelyzet alakult ki, hogy csak mentőhelikopterrel tudták elszállítani a kilencéves kislányt. 

Egy személygépjármű közeledett az 5312-es úton a határátkelő irányába, amely áttért, eddig tisztázatlan okokból a szemközti sávba, lehajtott, majd visszasodródott és egy fának ütközött, végül visszaperdült az út másik oldalára – olvasható a halasinfo.hu-n.

Mentőhelikopterrel lehetett csak elszállítani a 9 éves kislányt Bácsalmáson Forrás: Shutterstock

A bácsalmási tűzoltóknak sikerült a járműból két embert kiszabadítani. A helyszínre érkezett egy mentőhelikopter, amellyel egy kilencéves kislányt szállítottak el, a járművezető nőt pedig mentőautóval vitték a bajai kórházba. Az érintett útszakaszt a rendőrség teljesen lezárta a mentés idejére. A baleset körülményeit a bajai rendőrség továbbra is vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.