A Farm VIP során sok feszültség alakul ki a játékosok között, de akadnak olyanok, akiket a megpróbáltatások közelebb hoztak egymáshoz, például Kammerer Zolit és Nagy Noémit.

A TV2 Farm VIP című műsora folyamatosan megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, ezek pedig érthető okokból feszültségeket teremtenek a játékosok között. Erdélyi Mónika el is sírta magát kétségbeesésében. Nagy Noémi és Kammerer Zoltán kapcsolatára azonban inkább jó hatással van a verseny, barátként egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami azonban nem minden csapattársukat töltötte el örömmel. A szerdai adásban Jolly szerint túl hosszú kávészünetet tartottak. 

A Farm VIP két játékosa egyre közelebb kerül egymáshozForrás: TV2

Nem halad a munka és lassan le fog járni az időnk...ha nem nyerünk, akkor majd szomorú szemekkel pislogunk egymásra. Én is szoktam a párommal elvonulni, szerelmeskedni, de nem megy a munka rovására. Szerintem ilyen hosszú kávészüneteken is múlhat a győzelem" - mondta Jolly. Kammerer Zoli pedig gyorsan tisztázta a helyzetet. 

Ezt azért tisztába tenném, nem volt itt semmi puszilkodás, beszélgettünk egyet a reggeli kávé mellett" - mondta Zoli.

"Ne állítsátok már be úgy, mintha nem dolgoznánk, mert igenis dolgozunk" - fakadt ki Noémi. 

Végül azonban Jollynak nem lett igaza, hiszen ők, vagyis a pirosak nyerték meg a termelési versenyt, így a sárgák kényszerülnek Farmgyűlésre.

Zoli és Noémi barátságát Schmuck Andor távozása is csak erősítette. Zoli szerint azzal, hogy Noémi kiállt Andor távozása mellett, megérkezett a játékba, és még szimpatikusabb lett számára.

"Minden elismerésem, hogy kiállt Andor kapcsán a véleményéért. Ez talán egy jó haverság, barátság kezdete" - vélekedett Zoli.

Noémi sem számított arra, hogy majd éppen Zoli személyében talál a csapaton belül egy leendő szövetségesre.

"Sosem gondoltam, hogy mi jóban leszünk. Zoli eddig egy olimpikon volt számomra, és most kezdem megismerni az embert is. Szerintem ő az, aki a későbbiek során akár a csendestársam lehet a játékban, mert jól megértjük egymást" - mondta Noémi.