Sokkoló: Egy 45 éves nőt kellett újraéleszteni egy budapesti plázában

Westend Országos Mentőszolgálat orvos újraélesztés szabadnapos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 45 év körüli nőt kellett újraéleszteni a budapesti Westend City Centerben - számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Futás után, egy frissítőre ült be barátnőjével a Westend egyik kávézójába az a 45 év körüli nő, aki minden előzetes panasz nélkül esett össze tegnap.

A rosszullétnek szemtanúja volt egy szabadnapos orvos és egy tanuló mentőápoló is, akik rögtön a nő segítségére siettek és értesítették a mentőket. Megvizsgálták a beteget, akinél nem tapasztaltak légzést, így azonnal megkezdték az újraélesztést.

Az életmentéshez a bevásárlóközpont elsősegélynyújtója is pillanatokon belül csatlakozott és együtt, több sokkot is leadtak a kihelyezett defibrillátorral. Bajtársaink gyorsan átvették és emelt szinten folytatták az életmentést. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a nőt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.