Elképesztő történet: a hullaházban vették észre, hogy mégsem hunyt el a férfi

Forrás: Shutterstock -
halottkém hullaház orvos India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelenség elképzelni, mit érezhetett a család, amikor rájöttek, hogy a motorkerékpár-balesetben elhunyt rokonuk valójában életben van. 

Az eset az indiai Moradabad városágban történt azután, hogy a villanyszerelőként dolgozó Srikesh Kumart kórházba szállították, mert egy gyorshajtó motorkerékpár elütötte.

A körzeti kórház Kumart a megérkezésekor halottnak nyilvánították - írja a Blikk.

"A sürgősségi orvos hajnali háromkor látta a beteget, és nem volt szívverése. Többször is megvizsgálta a férfit" - közölte Dr. Shiv Singh moradabadi főorvos a Times of India beszámolója szerint. Kumart hajnali fél ötkor szállították át az állami egészségügyi intézmény hullaházába, ahol egy fagyasztóban tartották.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Reggel a Kumar család a rendőrséggel együtt érkezett a hullaházba, hogy azonosítsák a holttestet. Kumar sógornője a család többi tagjával ment be a terembe, ahol a holttesteket tartják, és amikor megérintette Kumart, megdöbbenve tapasztalta, hogy a férfi még él.

"Megérintettem az arcát, és sógornak szólítottam. Boldogságomra és rémületemre meleg volt. Lélegzett" - mondta boldogan Gautam az indiai lapnak.

A férfi családja panasszal akar élni a tévedés miatt, hiszen a hűtőben töltött időbe bele is halhatott volna a rokonuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.