Mi is megírtuk a szörnyű hírt, hogy vasárnap holtan találták egy bradfordi lakásban a 24 éves Benkő Borbálát. A 23 éves lengyel elkövető ma áll a bíróság elé.

Nehéz napirendre térni a tragédia felett, miszerint a 23 éves lengyel férfi, Zbigniew S. halálra késelte a fiatal magyar pedagógust, a 24 éves B. Borit, és a kolléganőjét is életveszélyesen megsebesítette. Borit mindenki imádta, ismerősei szerint egy igazi angyal volt, aki több szervezetben is önkénteskedett és ott segített, ahol csak tudott. A fiatal lány gyilkosa, Zbigniew ma áll az angol bíróság elé, de a gyűlöletcunami már most elárasztotta a közösségi oldalát - írja a Bors.

Jobb, ha felkötöd magad! Micsoda szörnyeteg! Csak adják oda a rokonoknak 5 percre!"

- írták a magyar és angol netezők a férfi képei alá.

A lány egyik barátja szerint nincs az a büntetés, ami egálban lenne  Bori elvesztésével, mindenesetre bíznak benne, hogy a legsúlyosabb büntetést kapja:

Bármit is kap, nem lesz egálban azzal, amit tett, mert Bori pótolhatatlan. De nekünk, akik itt maradtak, fontos, hogy soha többé ne mehessen emberek közé ez az ember: nem való a társadalomba, egy közönséges gyilkos, aki az egyik legnemesebb lelkű ember életét vette el."