Sokkoló tragédia: az édesanya hangfelvételen hallgatta végig a lánya halálhörgését

gyilkosság hangfelvétel tragédia kegyetlen gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan fájdalmat élhetett át az anya, akinek telefonon rögzített hangfelvételen kellett visszahallgatnia lánya meggyilkolását.

A 25 éves Laura Bloomert borzasztó kegyetlenséggel ölte meg barátja, a 28 éves Jake Nottman tavaly ősszel, írja a Metropol.

A férfi először ököllel ütötte a lányt, ezután kést ragadott, majd 30 alkalommal megszúrta, végül autójával is áthajtott rajta. A lánynak még volt annyi ereje, hogy az egészet rögzítette telefonja hangfelvevőjével.

Az anyát azóta is kísértik a felvételek, amin lánya halálhörgését kellett végighallgatnia.

"Újra és újra visszajátssza az agyam azt a borzalmat, amikor hallom, ahogy segítségért kiabál. Fizikailag rosszul érzem magam, amikor arra a fájdalomra és rémületre gondolok, amelyet érezhetett, miközben harcolt és könyörgött az életéért: eközben trágárságokat kiabálva térdelt felette a barátja" – mondta az anya a Mirrornak.

A vádlott elmondta, hogy a támadás előtt cannabisos süteményt fogyasztott, és ezután vált agresszívvá.

A szülők képtelen feldolgozni az történeteket, de próbálnak erősek maradni, hogy szembe tudjanak nézni lányuk gyilkosával a bíróságon.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.