A nemzetközi topmodell, Mihalik Enikő élete azóta lett igazán boldog, mióta megismerte férjét és megszületett közös kislányuk, Rozi. A modell őszintén vallott arról, hogy milyen borzasztó tinédzserkora volt, és szülei hogyan nevelték őt.

Miután felfedezték Mihalik Enikőt, nem várt fordulat következett be az életében: az egész világon ismert topmodell lett, miközben fiatal korában csak arra vágyott, hogy Békéscsabán tanító lehessen. A modell hazalátogatott és az ÉVA Magazinnak őszintén vallott élete fordulópontjairól.

A topmodellt iskolatársai csúfolták magassága és adottságai miatt, szeleburdi is volt, és sokként érte, ahogy hirtelen kellett helyt állnia a felnőttek világában. Enikő elmonaása szerint 15 évesen borzasztó tinédzser volt, ajtócsapkodásból is bőven kijutott:

"Utállak benneteket, gyerekként kezeltek, tönkreteszitek az életemet, sosem hagytok békén! 20 éves korom körül bocsánatot kértem anyukámtól azokért az évekért" – mesélte Mihalik Enikő, aki a későbbiekben elmondása szerint megszelídült. 

Egykor arra vágyott, hogy tanítónő legyen, később mégis a kifutó és a munka megszállottja lett:

"Robot üzemmódra kapcsoltam, hirtelen nem létezett más, csak a munka. Gép lett belőlem, aki úgy kel, úgy fekszik, úgy étkezik, úgy gondolkodik, úgy beszél, úgy viselkedik, hogy azzal a karrierjének jót tegyen."

A munka iránti görcsös akarásból és munkamániából csak akkor engedett, mikor férjét megismerte. Enikő mostanra lenyugodott és nagyon élvezi a családanya szerepét.

"Van valaki, aki sokkal fontosabb, mint én magam. Mint az én bármim. Egész életemben egyik extremitásból estem a másikba. Mindent nagyon csináltam. Mindennel jóllaktam, nincs bennem hiányérzet" - mesélte őszintén Mihalik Enikő.