Mihalik Enikő drámai kiakadása: "Utállak benneteket, gyerekként kezeltek, tönkreteszitek az életemet!"

élet Mihalik Enikő gyerekkor dráma pszichológia vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi topmodell, Mihalik Enikő élete azóta lett igazán boldog, mióta megismerte férjét és megszületett közös kislányuk, Rozi. A modell őszintén vallott arról, hogy milyen borzasztó tinédzserkora volt, és szülei hogyan nevelték őt.

Miután felfedezték Mihalik Enikőt, nem várt fordulat következett be az életében: az egész világon ismert topmodell lett, miközben fiatal korában csak arra vágyott, hogy Békéscsabán tanító lehessen. A modell hazalátogatott és az ÉVA Magazinnak őszintén vallott élete fordulópontjairól.

A topmodellt iskolatársai csúfolták magassága és adottságai miatt, szeleburdi is volt, és sokként érte, ahogy hirtelen kellett helyt állnia a felnőttek világában. Enikő elmonaása szerint 15 évesen borzasztó tinédzser volt, ajtócsapkodásból is bőven kijutott:

Egykor arra vágyott, hogy tanítónő legyen, később mégis a kifutó és a munka megszállottja lett:

A munka iránti görcsös akarásból és munkamániából csak akkor engedett, mikor férjét megismerte. Enikő mostanra lenyugodott és nagyon élvezi a családanya szerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.