Sötét dolgot tett Michael Jackson híres slágerének főszereplője, Billie Jean

Forrás: WireImage/2009 Kevin Mazur/Kmazur -
sláger zene Billie Jean King Michael Jackson dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson ikonikus slágerét, a Billie Jean című számot a világon mindenki ismeri. A dal 1982-ben, a Thriller című albumon jelent meg, azóta is tömegek kedvenc dala. Kiderült, hogy a dalt ihlető nő valóban létezett, aki sokkal "több volt, mint egy szép királynő".

Michael Jackson míg élt, azt állította, hogy Billie Jean csupán a fantázia szüleménye és azokról a fiatal nőkről mintázta, akik a testvéreit zaklatták évekig. Ezzel szemben a sztár életrajzírója, Randy Taraborelli azt mondja, hogy a nő valóban létezett, és a dal egy különleges, kétéves periódust foglal össze az előadó életéből.

Forrás: WireImage/2009 Kevin Mazur/Kmazur

A nő, Billie Jean azzal sokkolta a legendát, hogy ikrei egyikének ő az apja. Jackson gyakorta kapott őrült leveleket rajongóitól, azonban sosem vette ezeket komolyan. A nő nem adta fel és továbbra is levelekben vallott újra és újra szerelméről, sőt szemrehányást is tett az énekes felelőtlenségéért.

Az életrajzíró elmondása szerint, Billie Jean egy fegyverről is küldött képet Jacksonnak, s öngyilkossággal és a gyermek meggyilkolásával fenyegetőzik. Később a nőt pszichiátrián kezelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.