Kevesebb, mint egy hónap múlva itt van a karácsony és már semmi akadálya nincs annak, hogy átjárjon minket az ünnepi hangulat. Az ország egyes tájai ugyanis fehérbe borultak!

November utolsó napján beköszöntött a valódi tél Magyarországon. Az intenzív szél és hideg mellett már havazik is, az északnyugati tájakat sok helyen hó fedi. A fehér csapadék szállingózott például Jánoshalmon, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon is.

IllusztrációForrás: Getty Images/Anadolu Agency

A frissen lehullott hó az Időkép szerint 2-3 centiméter vastag is lehet. A téli ruhába öltözött Dobogókőről videó is készült, amin jól látszik, hogy a zúzmara mellé már hó is társult a tájon. A portál szerint az északnyugat felől érkező melegfronti csapadékzóna több helyen okozott havas esőt, havazást a Dunakanyar térségében és Kisalföldön.

A mosonmagyaróvári intenzív havazásról készült videót ide kattintva tudjátok megnézni, míg a hóval borított Dobogókőt itt találjátok.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!