Megérkezett a hó: fehérbe borult a Dobogókő - Videó

Forrás: Getty Images/Anadolu Agency -
Dobogókő havazás videó időjárás itt a hó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb, mint egy hónap múlva itt van a karácsony és már semmi akadálya nincs annak, hogy átjárjon minket az ünnepi hangulat. Az ország egyes tájai ugyanis fehérbe borultak!

November utolsó napján beköszöntött a valódi tél Magyarországon. Az intenzív szél és hideg mellett már havazik is, az északnyugati tájakat sok helyen hó fedi. A fehér csapadék szállingózott például Jánoshalmon, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon is.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Anadolu Agency

A frissen lehullott hó az Időkép szerint 2-3 centiméter vastag is lehet. A téli ruhába öltözött Dobogókőről videó is készült, amin jól látszik, hogy a zúzmara mellé már hó is társult a tájon. A portál szerint az északnyugat felől érkező melegfronti csapadékzóna több helyen okozott havas esőt, havazást a Dunakanyar térségében és Kisalföldön.

A mosonmagyaróvári intenzív havazásról készült videót ide kattintva tudjátok megnézni, míg a hóval borított Dobogókőt itt találjátok.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.