Gyász: tragikus hirtelenséggel elhunyt a legendás debreceni zenekar frontembere

Forrás: Shutterstock -
halál gyász együttes Bokor Tibor tragédia Color együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű debreceni együttes 1977-ben zenekari kategóriában megnyerte a Magyar Televízió tehetségkutató versenyét, később második helyen végeztek a Táncdalfesztiválon. Frontemberük december 2-án, tragikus hirtelenséggel hunyt el. 

Bokor Tibor, az egykori Color együttes frontembere és basszusgitárosa tragikus hirtelenséggel hunyt el december 2-án. A zenésznek köszönhetjük a Féltelek című slágert is.

Bokor 1955-ben született, majd két testvérével közösen alapították a BOKOR nevű együttest. Kiegészülve Lámer Emil gitárossal és Pólya László csellistával Color néven működött tovább a banda.

A Color színfolt volt a hazai zenei szférában remek hangzásával és minőségi vokáljaival. 1977-ben zenekari kategóriában megnyerték a Magyar Televízió tehetségkutató versenyét, majd a Táncdalfesztiválon második helyen végeztek.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.