Szexi, hátul meglehetősen merész szabású ruhában érkezett A Nagy Ő felvételére Tuvic Alexandra. A szett mellett Tóth  Dávid nem is tudott elmenni szó nélkül.

Alexandra a műsorban arról beszélt, hogyan vélekednek róla a férfiak. „Amikor a pasik először meglátnak engem, azt hiszem, úgy gondolják, hogy kicsit sok vagyok!" - nyilatkozta Alexandra. 

A Nagy őForrás: TV2

„Számomra az ideális férfi, aki igazi férfi. És nem az, aki megijed tőlem. Azért, mert van bennem egy kis szilikon, ne ijedjen már ettől meg, ez nem harap!" - mondta a 24 éves versenyző és hozzátette, a feneke nem a szilikontól, hanem a díjugratástól lett kerek. 

Az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars egykori szereplője, Tóth Dávid kajakos keresi az igaz szerelmet a TV2 műsorában.

21 nővel ismerkedik majd meg, és ejti ki őket hetente a rózsaceremónián. Csak azok a hölgyek maradnak versenyben, akik rózsát kapnak.

A végső ceremónián derül majd ki, hogy Dávid kivel szeretne együttélni.

A Nagy Ő premier epizód vasárnap 18:55-től, további adások hétköznap esténként 21:15-től a TV2-n!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!