Bár Erdélyi Mónika igyekszik csak a jó élményeket magával vinni a VIP Farm műsorából, úgy tűnik, végül egyik csapatban sem találta meg a helyét. 

Előbb a sárga csapat képviselői döntöttek úgy, hogy ő lesz az egyik, akit átadnak a pirosaknak, majd a farmgyűlésen újdonsült társaitól is kemény kritikát kapott és távoznia is kellett a játékból.

Móni és Póth Dia a kezdetektől nem találták a közös hangot, ám mikor mindketten a piros csapatba kerültek, az egykori műsorvezető úgy érezte, elásták a csatabárdot. A sportoló azonban nem pont erről számolt be, sőt, kijelentette, hogy a műsor után biztosan nem járnak össze kávézni. 

Fehér Holló szerint Mónika időzített bomba, ugyanis nem bírja a feszültséget, Dia férje, Gyepi pedig hosszasan fejtegette, hogy Mónika nem vette ki a részét a farmon a munkából, és tulajdonképpen úgy viselkedett, mintha szállodában lenne. 

A farmgyűlésen mindenki rátette az útilaput, ő pedig Diát hívta ki párbajra. Dia erősségi feladatot választott, amit Mónika feladott, így neki kellett távoznia a farmról. Elmondta, nem érzi úgy, hogy ne tett volna hozzá mindent a farmélethez, amit tudott. Sajnálja, hogy így alakult, de rengeteg szép élménnyel is gazdagodott. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!