Szuperák Barbara Farm VIP Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, miután párja, Jolly kiesett, Szuperák Barbi is feladta a Farm VIP versenyét. A pár a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol tiszta vizet öntöttek a pohárba. 

„Nem azért adtam fel, mert a párom kiesett, hanem azért, mert nagyon csalódtam ott nemcsak az emberekben, de az egész szituációban. Annyira vártam a műsort, be voltam indulva, bíztam benne, hogy lesz egy egységes csapat, de nem így volt. Noémiben is nagyot csalódtam, mindenkivel szövetkezett: ugye, rezgett a léc, nem szeretett volna ő kiesni" – mondta el a Mokkában Szuperák Barbi és hozzátette, pontosan tudta, hogy ez egy önálló játék és egyesével fognak kiesni.

Jolly arról is beszélt, hogy figyeltek a többiek érzéseire, és lehet, hogy a műsorból nem az jött le, de nem nyalták-falták egymást folyamatosan.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.