Erdélyi Mónika: "Aki azt mondja, noszogatni kellett, az hazudik"

Forrás: TV2 -
TV2 Erdélyi Mónika Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a legutóbbi farmgyűlésen Erdélyi Mónika távozott a Farm VIP műsorából. A műsorvezető sok társában csalódott, és úgy érzi, amikor róla beszéltek, nem mondtak igazat. 

Erdélyi Mónika a távozásakor elmondta, rengeteg szép élménnyel gazdagodott, ám az nem lepte meg, hogy újdonsült csapattagként neki kellett távoznia. "Mindenki ismert mindenkit korábbról, én pedig úgy éreztem, légüres térbe kerültem" - nyilatkozta.

"A legjobbkor távoztam. Rosszul éreztem magam, egy-két emberben hatalmasat csalódtam" - mondta a Borsnak Mónika.

Forrás: TV2

"Aki azt mondja, noszogatni kellett, az hazudik. A nemezelést is teljesen egyedül csináltam. Visszautasítom azokat a vádakat, hogy nem csináltam semmit! Minden munkafolyamatnál előre megkérdeztem, mi a leosztás, és ennek megfelelően jártam el. Mondvacsinált ürügyekkel rakták rám az útilaput" - tette hozzá.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.