Koronavírusban hunyt el a műsorvezető, aki az oltást egy hatalmas emberkísérletnek gondolta

műsorvezető Marcus Lamb járvány oltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető, Marcus Lamb 64 éves korában hunyt el koronavírusban. A férfi nem volt hajlandó beoltatni magát, azt hangoztatta, hogy a koronavírus elleni vakcina csupán egy hatalmas emberkísérlet, és kifejezetten veszélyes.

Marcus Lamb szervezete annyira legyengült a koronavírustól, hogy kórházba kellett szállítani. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék a férfi életét, azonban a műsorvezető szervezete végül feladta a küzdelmet - írja a Ripost.

A halálhírt a férfi családja jelentette be. Felesége a tévében közölte, hogy férje már hosszú ideje cukorbeteg volt.

Marcus Lamb még 1997-ben alapította a Daystar Television Network keresztény televíziós hálózatot. Amellett, hogy műsorvezető volt, részt vett a mindennapi feladatokban, műsoraiban pedig többször hangoztatta véleményét a koronavírusról: arra buzdította az embereket, hogy ne higgyenek az oltás mellett kampányolóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.