Emlékszel még? Így festett Tolvai Reni 17 évesen

fotó Tolvai Reni dögös Megasztár Tolvai Reni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni énekesnő különleges fotóval lepte meg a rajongóit. Közösségi média oldalán visszautazott az időbe és olyan képet osztott meg, ahol mindössze 17 éves. 

Tolvai Reni nem mindennapi fotóval örvendeztette meg rajongótáborát. A nagyváradi énekesnő már harmincéves és több mint tíz évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztár ötödik évadában. A tehetségkutatót megnyerte és azóta is töretlenül írja slágereit.

Bizonyára nosztalgikus hangulatban volt az énekesnő, ugyanis egy 2008-as fotót osztott meg Instagram oldalán. Ekkor Reni mindössze 17 éves volt. Rajongói odavannak a képért, szerintük az énekesnő egy cseppet sem öregedett.

– Azt hittem, mostani kép - írta egyikük a fotóhoz.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.