Tragédia Gyenesdiáson: többször meglőtte feleségét a férj, majd végzett magával

Forrás: Shutterstock -
lövöldözés öngyilkosság gyilkossági kísérlet bántalmazás Gyenesdiás családi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó eset történt Gyenesdiáson: egy 53 éves férfi fegyvert ragadott és rálőtt feleségére a Jókai utcában található egyik lakóházban. A nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy vérző sebei ellenére elvonszolta magát az autóhoz és azonnal a kórházhoz hajtott. 

Gyenesdiás lakóit teljesen sokkolta az eset, hogy P. György többször is rálőtt a feleségére, majd miután a nőnek sikerült elmenekülnie, végzett magával. Gabriellát csak a lélekjelenléte mentette meg, lőtt sebei ellenére kimenekült a házból és utolsó erejével bepattant az autóba és a kórházba hajtott. A házaspár éppen válófélben volt, egy közös kislányuk van. Azóta mindenki a lövöldözésről beszél az utcában, próbálnak magyarázatot találni a történésekre.

- mesélte a Blikknek az utca egyik lakója, aki azt is hozzátette, hogy a ház Gabrielláé volt, ő örökölte. Férje egy időben még próbált barátkozni a lakókkal, de agresszív természete miatt egy idő után mindenkivel összeveszett. A családi házból gyakran hallatszódott hangos veszekedés, kiabálás.

A férj többször meglőtte feleségét, a nőnek azonban sikerült elmenekülnie. Forrás: Shutterstock

A házaspár kapcsolata megromlott, Gabriella elköltözött a házból, hétfőn azonban valamiért megjelent az ingatlannál. Ekkor történt a tragédia.

- mesélte az utcában élő Iván bácsi, aki bízik abban, hogy a házaspár kislánya egyszer feldolgozza majd édesapja tettét, Gabriella pedig hamarosan felépül a kórházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.