Ekkor érhet véget a koronavírus-járvány: ilyen következményei lesznek

Forrás: 123rf.com -
gazdaság COVID-19 koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két éve, hogy a koronavírus-járvány az életünk része. A pandémia miatt megváltoztak a napjaink, sok szokásunkat át kellett értékelni. A védekezés miatti lezárások miatt a gazdasági fejlődés is csökkent, sokan elvesztették munkájukat. Az amerikai JP Morgan befektetési bank jóslata szerint azonban 2022-ben véget ér a járvány, és teljesen helyreáll a gazdaság is. 

A szakemberek úgy vélik, jövőre a koronavírus elleni új vakcinák és terápiák „erős ciklikus fellendülést, a globális mobilitás visszatérését és a fogyasztók elfojtott keresletének felszabadulását eredményeznék" - írja a Reuters nyomán a Blikk.

Forrás: 123rf.com

Mindeközben Vlagyimir Nyikiforov, a Szövetségi Orvosi és Biológiai Ügynökség vezető infektológusa egy orosz rádiónak nyilatkozott az omikron variánsról. Úgy véli, hogy a legutóbbi mutáció a vírus megszelidülésének első jele. Ő is úgy véli, hamarosan vége a járványnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.