emberek irtották ki a dínókat dinoszauruszok kihalása dinoszaurusz aszteroida dinoszaurusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően népszerű annak a férfinak a közösségi oldala, aki azt állítja magáról, hogy a jövőből érkezett. Az illető egymás után fedi fel az igazságot az emberiség történetéről.

Az időutazó legutóbbi videójában azt állítja, hogy a dinoszauruszokkal nem egy aszteroida végzett, hanem mi emberek irtottuk ki a gigantikus állatokat. Az egymillió TikTok-követővel rendelkező férfi szerint évezredekkel ezelőtt egy űrhajó csapódott a Földbe, fedélzetén az emberiség őseivel. Ennek a becsapódásnak köszönhető, hogy elpusztultak a dínók.

Lehet, hogy teljesen másképp történt minden, mint eddig hittük? Forrás: Shutterstock

A videó készítője szerint az emberiség valójában a Kepler-62f nevű bolygóról származik - ami egy valóban létező, és a Nasa besorolása szerint a Kepler-62 csillag lakható zónájában keringő, úgynevezett szuper-Föld exobolygó, s alkalmas lehet - vagy lehetett - életre – számolt be a videóban elhangzottakról a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.