Az Omega is üzent Gáspár Lacinak: ezt mondták hatalmas bakijáról

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
baki Gáspár Laci ének
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci a hétvégén az X-Faktor elődöntőjében énekelte el Kóbor János egy híres dalát, azonban elrontotta a szöveget. Sok támadás éri emiatt, most az Omega üzent neki. 

Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában téma volt Gáspár Laci bakija. A zenész a "gyöngyhajú lány" helyett "zöldhajú lányt" énekelt, mert annyira izgult az előadás közben. Az esetről korábban mi is írtunk.

Balázsék az adás alatt felhívták Lacit, mert tőle szerették volna hallani a véleményét és érzéseit a hibázással kapcsolatban.

"Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni" - kezdte Laci letörten.

"Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént" - vallotta be Laci.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Reménykedett benne, hogy nem kap nagy felhajtást az eset, de nem így történt:

"Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, ezt én csináltam, én rontottam, nem lehet mást hibáztatni ezért."

A baki híre természetesent az Omegához is eljutott, akik nem hagyták szó nélkül az esetet és felkeresték Lacit:

"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond" - mondta Balázsék műsorában az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.