Rubint Réka nem bánja, hogy vége lesz ennek az évnek

Rubint Réka HOT! magazin öröm Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz éven van túl Rubint Réka. Márciusban elvesztette édesanyját, de férje, Schobert Norbi augusztusi sztrókja sem a legszebb emléke 2021-ből.

Réka úgy érzi, hogy a családja a traumák hatására még jobban megerősödött, így pozitívan tekintenek a 2022-es év felé. A HOT! magazin karácsonyi különszámában Réka elmesélte: az ünnepekre való készülődést is előre megtervezi.

"Gyerekkoromban a szenteste mindig őrült kapkodással telt. Szegény anyukám azt sem tudta, mihez kezdjen aznap. Ez annyira nyomasztó volt, hogy elhatároztam: ha nekem egyszer lesz családom, biztosan nem viszem tovább ezt a mintát" – mesélte Rubint Réka, aki idén az ünnepekkor leginkább pihenésre vágyik.

Rubint Réka Forrás: Instagram

"Nem bánom, hogy vége lesz ennek az évnek. Sok váratlan dolog történt velünk idén, és már mennék ki ebből az évből. Nem vagyok megfutamodó típus, hiszek abban, hogy az új év új energiákat is hoz. Azt kívánom, hogy egészségileg ne legyen semmi problémánk!" – fogadkozik Réka, aki hálával gondol vissza arra, hogy el tudott búcsúzni imádott édesanyjától.

„Édesanyám nem szenvedett, nem volt beteg, mosollyal a szemében, elégedetten, a szerettei körében ment el hirtelen. Nem tudom, lehet-e ennél szebb búcsúzást kívánni. Úgy érzem, békére és megnyugvásra talált. Boldog volt. Jól ismert engem: tudta, hogy lesz erőm megérteni őt és elfogadni a történteket. Még most is valószerűtlennek tűnik, ami történt. Bármit megadnék, hogy újra átöleljem!"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Rubint Réka újra megműttette a melleit: elmondta, miért feküdt kés aláhttp://www.life.hu/eletmod/20211209-rubint-reka-uj-mellimplantatumot-kapott-raszanta-magat-a-komoly-dontesre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.