Éles fegyvert és rengeteg drogot találtak egy pölöskei családi házban a rendőrök

Forrás: Shutterstock -
fegyver férfi kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lőszereket, maroklőfegyvert és több, mint egy kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak egy Pölöskén élő, német állampolgárságú férfinál.

A kutatás során a rendőrök kábítószer-kereső kutyával több nejlonzacskóban és üvegekben összesen 1197,95 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint egy éles maroklőfegyvert és 136 lőszert is találtak, amelyeket lefoglaltak.

A nyomozók az 54 éves német állampolgárságú férfit kábítószer birtoklása, továbbá lőfegyverrel, valamint lőszerrel visszaélés bűntette elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki

gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek a letartóztatására.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen ismeretlen eredetű jövedéki termékekre is bukkantak, ezért értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV).

A pénzügyőrök 37 kilogramm fogyasztási dohányt, 243 kilogramm cukorcefrét, csaknem 100 liter ismeretlen eredetű alkoholterméket és egy dohányvágó készüléket is lefoglaltak.

A NAV munkatársai az ügyben költségvetési csalás és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak – áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.