Őrjöngve bántalmazta a szórakozóhely személyzetét az ittas ökölvívó Győrben

Forrás: Shutterstock -
ökölvívó bántalmazás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emeltek egy - meg nem nevezett - ökölvívó sportoló ellen, aki 2020 elején öt embert bántalmazott egy soproni szórakozóhelyen.

Az ittas férfit nem akarták kiszolgálni a szórakozóhelyen, ezért üvöltve követelte a felszolgálónőtól, hogy adjon neki alkoholt, majd a feje mellett bedobott egy poharat a pultba, megrongálva így a kávégépet - írták. Ezután megpofozta a másik pultos nőt, lefejelte a tulajdonos barátját, fellökte a dj-t, megpofozta a saját barátját, majd ököllel megütötte a tulajdonost.

Forrás: Shutterstock

A tulajdonos életveszélyesen megsérült az ütéstől, mert hátraesett és nyakszirtcsonttörést szenvedett agyzúzódással, emellett "maradandó fogyatékossággal jellemezhető állapot is kialakult" nála, mert megszűnt a szagérzékelése.

A vádlott elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettét részegségével magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.